STN EN ISO 12625-7: 2007 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 7 Určenie optických vlastností (ISO 12625-7: 2007) - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12625-7: 2007. Európska norma EN ISO 12625-7: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy