STN EN ISO 12625-7: 2007 (50 6301), Papier tissue a výrobky tissue Časť 7 Určenie optických vlastností (ISO 12625-7: 2007) - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12625-7: 2007. Európska norma EN ISO 12625-7: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 12625-7 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Norma je nahradená normou STN EN ISO 12625-7 z februára 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy