STN EN 1482-2: 2007 (65 4805), Priemyselné a vápenaté hnojivá. Odber a príprava vzorky Časť 2 Príprava vzorky - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1482-2: 2007. Európska norma EN 1482-2: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma spolu s STN EN 1482-1 nahrádza STN EN 1482 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová.
Keywords: normy