STN EN ISO 140-18: 2007 (73 0511), Akustika. Meranie zvukovoizolačných vlastností budov a stavebných konštrukcií Časť 18 Laboratórne meranie zvuku vybudeného dažďom na stavebných konštrukciách (ISO 140-18: 2006) - Lichmanová, Antónia; Tomašovič, Peter; Hermanská, Beáta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 140-18: 2006. Európska norma EN ISO 140-18: 2006 má postavenie slovenkej technickej normy