STN EN ISO 140-18: 2007 (73 0511), Akustika. Meranie zvukovoizolačných vlastností budov a stavebných konštrukcií Časť 18 Laboratórne meranie zvuku vybudeného dažďom na stavebných konštrukciách (ISO 140-18: 2006) - Lichmanová, Antónia; Tomašovič, Peter; Hermanská, Beáta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 140-18: 2006. Európska norma EN ISO 140-18: 2006 má postavenie slovenkej technickej normy
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 140-18 z mája 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Lichmanová, Peter Tomašovič, Beáta Hermanská. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy