STN EN 13566-7: 2007 (75 6130), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných beztlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 7 Výstelkovanie špirálovo navíjanými rúrami - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13566-7: 2007. Európska norma EN 13566-7: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Norma je nahradená normou STN EN ISO 11296-7 z októbra 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy