STN EN 15221-1: 2007 (96 2001), Facility management. Termíny a definície. - Somorová, Viera; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 109 Facility management (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15221-1: 2006
Spracovateľ: Viera Somorová. Technická komisia: TK 109 Facility management
Norma je nahradená normou STN EN ISO 41011 v celom rozsahu
Keywords: normy