STN EN 60947-4-2/A2: 2007 (35 4101), Spínacie a riadiace zariadenia nízkeho napätia Časť 4-2 Stýkače a spúšťače motorov. Polovodičové regulátory a spúšťače motorov na striedavý prúd. Zmena A2 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 60947-4-2: 2002 je slovenskou verziou EN 60947-4-2: 2000/A2: 2006. Európska norma EN 60947-4-2: 2000/A2: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 83 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy