STN EN 60155 + A1/A2: 2007 (36 0295), Tlejivkové štartéry žiariviek. Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A2 STN EN 60155 + A1: 1997 je slovenskou verziou EN 60155: 1995/A2: 2007
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy