STN EN 1846-2: 2004 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon - Jirát, Jaromír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1846-2: 2001. Európska norma EN 1846-2: 2001 má postavenie slovenskej technickej normy