STN EN 1846-2: 2004 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 2 Všeobecné požiadavky. Bezpečnosť a výkon - Jirát, Jaromír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1846-2: 2001. Európska norma EN 1846-2: 2001 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1846-2 z mája 2003 a STN 38 9301 zo 6.10.1983 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaromír Jirát.
Dátum účinnosti opravy normy: september 2007
Norma je nahradená normou STN EN 1846-2 + A3 z júla 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 28.12.2009
Keywords: normy