STN EN 14800: 2007 (06 1408), Bezpečnostné zostavy vlnovcovitých kovových hadíc na pripojenie domácich spotrebičov spaľujúcich plynné palivá. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14800: 2007