STN EN 1670: 2007 (16 6239), Stavebné kovanie. Odolnosť proti korózii. Požiadavky a skúšobné metódy. - Dindoffer, Pavol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1670: 2007