STN EN 1670: 2007 (16 6239), Stavebné kovanie. Odolnosť proti korózii. Požiadavky a skúšobné metódy. - Dindoffer, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1670: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 1670 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavol Dindoffer. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2009
Keywords: normy