STN 33 2000-6: 2007, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 6 Revízia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma nahrádza STN 33 2000-6-61 z augusta 2004 v celom rozsahu