STN 33 2000-6: 2007, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 6 Revízia - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma nahrádza STN 33 2000-6-61 z augusta 2004 v celom rozsahu
Táto norma obsahuje HD 60364-6 2007 v slovenskom jazyku
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Norma je nahradená normou STN 33 2000-6 z júla 2018 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 6. 2019
Keywords: normy