STN 33 2000-7-701: 2007, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-701 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Priestory s vaňou alebo sprchou - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma nahrádza STN 33 2000-7-701 z decembra 2002 v celom rozsahu. STN 33 2000-7-701: 2002 sa múže súbežne s touto normou používať do 1.9.2009
Táto norma obsahuje HD 60364-7-701: 2007 v slovenskom jazyku
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy