STN 33 2000-7-704: 2007, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-704 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Inštalácie na staveniskách a búraniskách - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-704: 2007 v slovenskom jazyku