STN 33 2000-7-704: 2007, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-704 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Inštalácie na staveniskách a búraniskách - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-704: 2007 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-7-704 zo septembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Norma je nahradená normou STN 33 2000-7-704 z júna 2019 v celom rozsahu. Používať sa môže do 18. 5. 2021
Keywords: normy