STN EN 61287-1: 2007 (33 3550), Dráhové aplikácie. Výkonové meniče dráhových vozidiel Časť 1 Vlastnosti a skúšobné metódy - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61287-1: 2006. Európska norma EN 61287-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy