STN EN 61287-1: 2007 (33 3550), Dráhové aplikácie. Výkonové meniče dráhových vozidiel Časť 1 Vlastnosti a skúšobné metódy - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61287-1: 2006. Európska norma EN 61287-1: 2006 má postavenie slovenskej technickej normy
Táto norma nahrádza STN EN 50207 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 50207 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2008
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Norma je nahradená normou STN EN 61287-1 z júna 2016 v celom rozsahu. Používať sa môže do 14. 8. 2017
Keywords: normy