STN EN 10336: 2007 (42 0915), Kontinuálne žiarovo povlakované a elektrolyticky povlakované pásy a plechy z viacfázových ocelí na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Filippi, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10336: 2007