STN EN 10336: 2007 (42 0915), Kontinuálne žiarovo povlakované a elektrolyticky povlakované pásy a plechy z viacfázových ocelí na tvárnenie za studena. Technické dodacie podmienky. - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10336: 2007
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy