STN EN ISO 6644: 2007 (46 1026), Obilniny a mleté výrobky z obilnín. Automatický odber vzoriek mechanickými prostriedkami z tečúceho prúdu (ISO 6644: 2002). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6644: 2007