STN EN ISO 6644: 2007 (46 1026), Obilniny a mleté výrobky z obilnín. Automatický odber vzoriek mechanickými prostriedkami z tečúceho prúdu (ISO 6644: 2002). - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6644: 2007
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 24333 z júla 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy