STN EN 12594: 2007 (65 7005), Asfalty a asfaltové spojivá. Príprava skúšobných vzoriek. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12594: 2007