STN EN 12594: 2007 (65 7005), Asfalty a asfaltové spojivá. Príprava skúšobných vzoriek. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12594: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12594 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy