STN EN 12593: 2007 (65 7063), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie bodu lámavosti podľa Fraassa. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12593: 2007