STN EN 12407: 2007 (72 1146), Skúšky prírodného kameňa. Petrografický opis. - Durmeková, Tatiana; Ondrášik, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12407: 2007