STN EN 12407: 2007 (72 1146), Skúšky prírodného kameňa. Petrografický opis. - Durmeková, Tatiana; Ondrášik, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12407: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 12407 z augusta 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Tatiana Durmeková, Martin Ondrášik. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Norma je nahradená normou STN EN 12407 z augusta 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy