STN EN 14991: 2007 (72 3014), Betónové prefabrikáty. Základové prvky. - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14991: 2007
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy