STN EN 14909: 2007 (72 7673), Hydroizolačné pásy a fólie. Plastové a gumové vrstvy proti vlhkosti. Definície a vlastnosti. - Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14909: 2006