STN EN 1483: 2007 (75 7453), Kvalita vody. Stanovenie ortuti. Metóda s použitím atómovej absorpčnej spektrometrie. - Ftorková, Lenka; Shearman, Adriana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1483: 2007. Európska norma EN 1483: 2007 má postavenie slovenskej technickej normy