STN EN ISO 105-C10: 2007 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C10 Stálofarebnosť pri praní mydlom alebo mydlom a sódou (ISO 105-C10: 2006) - Jerguš, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 105-C10: 2007