STN EN ISO 105-C10: 2007 (80 0123), Textílie. Skúšky stálofarebnosti Časť C10 Stálofarebnosť pri praní mydlom alebo mydlom a sódou (ISO 105-C10: 2006) - Jerguš, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 105-C10: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 20105-C1, STN EN 20105-C02, STN EN 20105-C03, STN EN 20105-C04 a STN EN 20105-C05 všetky z júla 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Jerguš. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy