STN EN ISO 7396-2: 2007 (85 2751), Potrubné systémy medicinálnych plynov Časť 2 Odsávacie systémy odpadových anestetických plynov (ISO 7396-2: 2007) - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7396-2: 2007