STN EN ISO 7396-2: 2007 (85 2751), Potrubné systémy medicinálnych plynov Časť 2 Odsávacie systémy odpadových anestetických plynov (ISO 7396-2: 2007) - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7396-2: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 737-2 z augusta 2000 v celom rozsahu. STN EN 737-2 z augusta 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. apríla 2009
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy