STN EN 15424: 2007 (85 5016), Sterilizácia zdravotníckych pomôcok. Nízkoteplotná para a formaldehyd. Požiadavky na vývoj, validáciu a rutinnú kontrolu sterilizačných procesov zdravotníckych pomôcok. - Nagyová, Margita; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15424: 2007
Spracovateľ: Margita Nagyová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy