STN EN 60598-1/A1: 2007 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60598-1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2004/A1: 2006