STN EN 60598-1/A1: 2007 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 60598-1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2004/A1: 2006
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy