STN EN 60745-2-6/A11: 2007 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-6 Osobitné požiadavky na kladivá. Zmena A11 - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A11 STN EN 60745-2-6: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-6/A11: 2007