STN EN ISO 11681-1/A1: 2007 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 1 Reťazové píly na lesné práce. Zmena A1. Vyváženie (ISO 11681-1: 2004/Amd 1: 2007) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN ISO 11681-1: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-1: 2004/A1: 2007
Spracovateľ: Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy