STN EN 197-1/A3: 2007 (72 2101), Cement Časť 1 Zloženie, špecifikácie a kritériá na preukazovanie zhody cementov na všeobecné použitie. Zmena A3 - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A3 STN EN 197-1: 2002 je slovenskou verziou EN 197-1: 2000/A3: 2007