STN EN 1088/A1: 2007 (83 3007), Bezpečnosť strojov. Blokovacie zariadenia ochranných krytov. Zásady navrhovania a výberu. Zmena A1. - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto zmena A1 STN EN 1088: 1998 je slovenskou verziou európskej normy EN 1088: 1995/A1: 2007
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy