STN EN 996 + A1: 2000 (27 7996), Zariadenia na pilotovacie práce. Požiadavky na bezpečnosť. - Holoda, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 996: 1995 vrátane jej zmeny A1: 1999