STN EN 996 + A1: 2000 (27 7996), Zariadenia na pilotovacie práce. Požiadavky na bezpečnosť. - Holoda, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 996: 1995 vrátane jej zmeny A1: 1999
Spracovateľ: Jozef Holoda. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Dátum účinnosti opravy normy: október 2007
Norma je nahradená normou STN EN 16228-1 z októbra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy