STN EN 1917: 2003 (72 3146), Vstupné šachty a revízne komory z prostého betónu, z betónu vystuženého oceľovým vláknom a zo železobetónu. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1917: 2002. Európska norma EN 1917: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy