STN EN 1917: 2003 (72 3146), Vstupné šachty a revízne komory z prostého betónu, z betónu vystuženého oceľovým vláknom a zo železobetónu. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1917: 2002. Európska norma EN 1917: 2002 má postavenie slovenskej technickej normy
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2009
Dátum účinnosti opravy normy: október 2007
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2006
Dátum účinnosti opravy normy: október 2004
Keywords: normy