STN EN 1457: 2002 (73 4202), Komíny. Pálené/keramické komínové vložky. Požiadavky a skúšobné metódy. - Miková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma je identická s EN 1457: 1999 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI