STN EN 1457: 2002 (73 4202), Komíny. Pálené/keramické komínové vložky. Požiadavky a skúšobné metódy. - Miková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma je identická s EN 1457: 1999 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN 1457 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Miková. Technická normalizačná komisia: TK 97 Komíny
Keywords: normy